Need help? Check out our Support site, then


Back to WordPress.com Forums

iqatrophie

Member Since
September 5, 2006 (8 years)
Website
http://iqatrophie.wordpress.com

User Activity

Recent Replies

  1. Where is the Notifications button? User last replied: 6 hours ago. No replies since.
  2. Missing themes from local pages User last replied: 1 week ago. No replies since.
  3. Missing word in Customizer support page User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 6 days ago
  4. My sites link not working User last replied: 1 week ago. No replies since.
  5. Reader issues User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 6 days ago
  6. Why cannot access "my site" nor can I log out? User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 1 week ago
  7. What's happening to the admin strip? User last replied: 1 week ago. Most recent reply: 1 week ago
  8. New "My Sites" section User last replied: 3 weeks ago. No replies since.
  9. [GlotPress] Misspelling in another string User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago
  10. [GlotPress] Spelling mistake in original string User last replied: 1 month ago. No replies since.
  11. misalignment of avatar in admin bar User last replied: 2 months ago. No replies since.
  12. [GlotPress] Misspelling of the string "Unable to save chanegs." User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 1 month ago
  13. Possible error in fuzzy string User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  14. gallery shortcode - support page issue User last replied: 2 months ago. No replies since.
  15. [GlotPress] Importing .po files - validator username User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  16. Redundant translations User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  17. Sharing button label User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  18. [GlotPress] Leading and trailing space User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  19. ↑ Table of Contents ↑ links don't work anymore User last replied: 5 months ago. No replies since.
  20. xfn-string translation issue User last replied: 5 months ago. No replies since.
  21. Sharing button label User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  22. String change on Settings → Sharing User last replied: 5 months ago. No replies since.
  23. The New "My Blogs" Tab User last replied: 5 months ago. No replies since.
  24. How to move the content from blogger to wordpress User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  25. Posting goals break layout User last replied: 6 months ago. No replies since.
  26. Dashicons not loading in the Adminbar of the forum User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  27. [Linen] Search widget breaks out of footer User last replied: 7 months ago. No replies since.
  28. Sharing buttons in P2 not displayed inline User last replied: 9 months ago. No replies since.
  29. RSS-generation out of order? User last replied: 9 months ago. No replies since.
  30. "Privacy policy" link in settings screen User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago

Threads Started

No more topics posted.


1257