Need help? Check out our Support site, then


Back to WordPress.com Forums

jackiedana

Member Since
September 14, 2009 (4 years)
Website
http://jackiedana.wordpress.com

User Activity

Recent Replies

  1. Re-opening a forum discussion User last replied: 1 hour ago. Most recent reply: 51 minutes ago
  2. Why isn't there a "Need More Help?" button on the Lost Password page? User last replied: 1 hour ago. No replies since.
  3. My blog keeps disappearing! User last replied: 2 hours ago. Most recent reply: 1 hour ago
  4. Domain Name mapping giving "This webpage has a redirect loop" error User last replied: 2 hours ago. No replies since.
  5. Importing from xanga. User last replied: 2 hours ago. No replies since.
  6. importing files User last replied: 2 hours ago. No replies since.
  7. Publicize not working? User last replied: 2 hours ago. Most recent reply: 1 hour ago
  8. Email updates User last replied: 2 hours ago. No replies since.
  9. RSS feed widget error User last replied: 2 hours ago. No replies since.
  10. Image border User last replied: 3 hours ago. No replies since.
  11. Widget access has changed and I am lost User last replied: 3 hours ago. No replies since.
  12. Posterous is not on the menu on tools import User last replied: 3 hours ago. No replies since.
  13. How do I transfer my wordpress.com followers to my self-hosted blog? User last replied: 3 hours ago. No replies since.
  14. Showing category titles in spun theme User last replied: 3 hours ago. No replies since.
  15. Emptying your site: The automated option User last replied: 3 hours ago. No replies since.
  16. READ MORE tag User last replied: 5 hours ago. No replies since.
  17. Space between widgets User last replied: 5 hours ago. No replies since.
  18. Twitter widget - broken my tweets link User last replied: 5 hours ago. No replies since.
  19. CUSTOMIZEABLE HEADER IN MCKINLEY User last replied: 5 hours ago. No replies since.
  20. insert button call to action User last replied: 6 hours ago. No replies since.
  21. How can someone post to my blog without my permission? User last replied: 7 hours ago. No replies since.
  22. iPad App Not working Properly User last replied: 8 hours ago. No replies since.
  23. Certificate errors in WordPress mobile app User last replied: 8 hours ago. No replies since.
  24. All blog emails are now bright yellow User last replied: 8 hours ago. No replies since.
  25. Invalid certificate error message User last replied: 8 hours ago. No replies since.
  26. Still seeing a certificate not valid error User last replied: 1 day ago. Most recent reply: 18 hours ago
  27. iPhone App error message... User last replied: 1 day ago. No replies since.
  28. invalid certificate User last replied: 1 day ago. No replies since.
  29. Old browsers User last replied: 1 day ago. Most recent reply: 1 day ago
  30. Accidentally Deleted Domain User last replied: 1 day ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.


12136