Need help? Check out our Support site, then


Back to WordPress.com Forums

macmanx

Member Since
October 1, 2005 (8 years)
Website
http://macmanx.com/

User Activity

Recent Replies

  1. incomplete Reading Settings User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. Blurry images User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. change menu language User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. Rearranging blog posts User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. How can I make a button on my website open to my blogs User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. Keywords User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. Bought a premium theme and it;s not showing in my dashboard as a managed theme. User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. Multiple Galleries User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. Not working Youtube embed User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. Why cannot I post? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  11. How can I get my widget to work correctly? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. How to disable Home Page Feature Image and Title? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. "phantom" menu item User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  14. A Double In Pages User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. confused about .com vs .org and bought $99 , request refund User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  16. iTunes Artwork from WordPress User last replied: 2 years ago. No replies since.
  17. New domain does not work User last replied: 2 years ago. No replies since.
  18. How do I get rid of ads in my blog I did not embed? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  19. A Site Password, please! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  20. Unable to access "Appearance" menue from the WordPress link on my company site! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  21. refund for Value bundle User last replied: 2 years ago. No replies since.
  22. How do you add a link to subscribe to an RSS feed onto a blog without an error? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  23. Can't Preview my posts before publishing. User last replied: 2 years ago. No replies since.
  24. How much will I be refunded and when? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  25. Web Page not working (missmwaura.com) User last replied: 2 years ago. No replies since.
  26. generated wrong name User last replied: 2 years ago. No replies since.
  27. Do hover-boxes/floating boxes show up on every computer/browser? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  28. Where did my blog go? http://en.wordpress.com/typo/?subdomain=getkidsoutsidenow User last replied: 2 years ago. No replies since.
  29. Can I merge my two blogs together? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  30. Can you please help me get started? User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.


1506507508686