Need help? Check out our Support site, then


3 rookie problems

  1. slow uploads - over half an hour and my brief post (like 30 words) STILL hadn't been saved. i clicked "previous page" and text disappeared altogether. Router light was non-blinking green all the time. I haven't had this problem on other sites. ALSO repeated non-recognition of password - so I was forced to "change" it - to the same old password which it then recognized. Third problem - how do i SEND this message? no send button to click

    The blog I need help with is zingcreed.wordpress.com.

  2. what's this about? I don't understand! zing

  3. thistimethisspace
    Member

    Hi there,

    Do not log-in on the front page of WordPress.com. Do not create posts here > http://wordpress.com/#!/post/

    Instead I recommend that you ONLY log-in directly you your own blog and ONLY create posts and edit them here > Dashboard > Posts > Add New

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are, please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If you are not successful let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.