Need help? Check out our Support site, then


A couple ads causing blog to load incorrectly

  1. I've been in contact with the theme support after having the background of my blog load incorrectly and inconsistently. They figured out that it was a bad ad causing this. It appears as if the ad or ads are still running. Also, I just noticed the mobile site pulls up all jumbled when the bad ad(s) is displayed. Thanks for your help!

    The blog I need help with is thefauxmartha.com.

  2. I have flagged this thread for Staff attention.

  3. We are aware of the issue and working on a fix. Sorry for the trouble!

  4. Thanks for your help! I have a little more information on the mobile site issue. When the blog is viewed from the homepage, it's fine. However, when an individual post is clicked it comes in all jumbled. A picture is included. Not sure how this is being viewed on an iPad.

  5. Can you please check again? I think we fixed it. Looks good to me now.

  6. I'm still get the jumbled text when I click on an individual post on my iphone. The comments are laying over the body of the post. The ad that is displaying is "Rage of Bahamut". It looks like it's an ad for an app. Can I turn ads off of mobile devices?

  7. Thanks for the screen grab. It's strange as we are not seeing that at all. I'll get in touch by email.

  8. If you view the mobile site as the "full site" as opposed to the mobile site, you'll see it. I typically like to display the full site in my preferences since the mobile is such a departure in design. Thanks again for your help!

  9. Thanks for the tip. First we have seen it. Working on fixing it.

  10. You guys are the bomb. Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic