Need help? Check out our Support site, then


Academica Theme Headers issue

  1. Hi,
    Thx for your support.
    Academica theme is great for publications and tutorial.
    However i am unbale to display a custom header, cropped or not. It was working then all headrers dissapears.
    I cannot display a custom headers.
    Blog adress: http://networktalk.wordpress.com/

    The blog I need help with is networktalk.wordpress.com.

  2. Ok, I think i have a serious issue witht his theme only, if i load another theme, header displays correctly. If i come back to academica theme, settings aare saved but headers still not appear.
    is there a way to clear settings of theme within its wordpress acocunt ?

  3. It's not just you, I've been working on a blog using the same theme and my header image disappeared earlier today 12/29. I've been scouring the forums for a solution too.

  4. Sorry for you. Strangely, with others themes headers works for me.
    Academica is a great theme for tutorial/education and publications purposes. But without headers, it feels empty.
    Strangely custome tags headers with feature image associated to feature contenst work.
    I dunno if it is a server issue.
    Hope someone from WP.com could give us a hand.

  5. I have a naked Academica blog too. My header is AWOL!

  6. Hi bloggers,
    I just used my test blog to confirm that there is a bug or a glitch of some kind that is resulting in no header display in Academica. This thread is tagged for Themes Staff attention. Subscribe to the thread please so you are notified when they reply.

  7. Seems to be a trend. I too have lost all visual on my header image in the Academica theme.

  8. Me too. Same problem - it was visible last week but disappeared yesterday 29 December 2012.

    Is there any way of contacting wordpress tech support to have it fixed?

  9. Mmmm.... so I'm not the only one!

    http://theologieducorps.com/

  10. Hi there, thank you for bringing it to our attention! We've made a couple changes that should take care of the issue. I am very sorry for the trouble but I hope this helps!

    Have a Happy New Year!

  11. Well, we are not lucky on this one. Anyway thx for the help and happy new year.

  12. Seems to work back for me, customs headers are diplayed corrctly, not any issue at all.

  13. Thanks!

  14. Fixed. Quick response. Thank You!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic