Need help? Check out our Support site, then


Accents ommited in e-mail received posts

  1. Hi,

    Some of my subscribers have noticed that recent posts have problems with accents, for example a word like "Señor" arrives at their mail like "Seor" omitting the accented character.

    I recently updated my template, I haven't found any way to set Unicode for e-mail subscriptions. I found an instruction to activate RSS Unicode through Dashboard -> Options -> Reading -> Encoding for pages and feeds, However I don't have that option.

    Thanks for your Help,
    Isabel

    The blog I need help with is lageneracion1230.wordpress.com.

  2. We reuire the URL for the blog in question starting with http:// Without it we cannot even begin to try to help you. Will you please post it now?

  3. Also asked and answered here (in Spanish):
    http://es.forums.wordpress.com/topic/post-enviados-por-e-mail-llegan-sin-tildes?replies=3

    FYI the blog's address appears to be http://iyepes.wordpress.com/

  4. Yes, the blog is http://iyepes.wordpress.com

    If codification is UTF-8 it is supposed to work fine, but It is not in all cases, the user complaining has an e-mail account in latinmail.com and he has a wordpress account called npomare.

    Thanks,
    Isabel

  5. Sorry I put the wrong blog it is http://lageneracion1230.wordpress.com

    The answer in the spanish forum only said that the codification is UTF-8, is not the kind of answer I'm looking for.

    Please omit the other blog, I have no subscriptions there.

    Thanks again,
    Isabel

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic