Need help? Check out our Support site, then


Adding Contributor Error (activation key?)

  1. Hello!
    I'm trying to get a new contributor for my blog, but for some reason, every time I try, I run into the same problem/error.
    After the invite is sent out, and followed through the e-mail it says "Whoops, you can't use an activation key you've created for someone else." I've tried this on multiple e-mails and get the same results. I cant seem to get around this nor find much information why this is happening. Any idea's? Thank you all very much in advance.

    The blog I need help with is chemengineeringposts.wordpress.com.

  2. wistechcolleges
    Member

    I'm having the exact same problem. My site is wistechcolleges.wordpress.com.

    I would be very grateful for any suggestions.

  3. I'm also having the same problem.

  4. I'm having the same problem. I've set up a blog, marked it private, and wanted to invite someone.

    The error that pops up when the invitee receives the e,mail, and then clicks on "Accept Invitation". The error is:

    "Whoops, you can't use an activation key you've created for someone else."

    I notice that all the above entries are posted today - Nov 1. Is this just a glitch for today?

  5. Just noticed: If you invite people to your blog as "Follower", then there is no problem, but if you invite them as "Editor", then there is the problem.

  6. I e-mailed wordpress.com but have not gotten a solution yet. I think this is a bug?

  7. I think I've got a workaround.

    I have the problem wen my blog is set to private. So I set my blog to public, send the invitation to those that I wish to view it, and after they all accept and I can see them in my Users list, I just switch my blog back to private.

  8. Still no answer :-(

  9. @titaniumeric
    Did you contact Staff directly and provide you details? If not, here’s the link http://en.support.wordpress.com/contact/ After you use the searchbox, under the search results, at the bottom of the page there will be a section that says “Have you found the answer to your question?” You can choose either “Yes I found the answer to my question.” or “No I didn’t find the answer to my question and I would like to contact support for help.” The no option will reveal the contact form.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic