Need help? Check out our Support site, then


Adding image into post

  1. nightmareoflife
    Member

    My blog is bloking images i upload. The upload tab opens froma third time and then uploads, doesn't adds image into post. the upload tab becomes white and nothing happens. What should i do? It's not the first time.
    Blog url: http://lifehasnobackupplan.wordpress.com/

  2. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    If you are, please do these:
    (1) Try clearing your browser’s cache:
    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    (2) Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    (3) More on the options for uploading images:
    http://wpbtips.wordpress.com/2009/04/26/images-the-three-link-options/

    (4) For troubleshooting images here > http://en.support.wordpress.com/images/troubleshooting-images/

    If you aren't successful let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

  3. P.S. Are third party cookies enabled on your browser?
    http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

  4. nightmareoflife
    Member

    Yes, third party cookies are enabled. I'm using latest Google Chrome

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic