Need help? Check out our Support site, then


Adding Links to New Post

  1. thecrockpotchronicles
    Member

    It is not allowing me to add links into my new post. I click the add link icon and nothing happens. I add links to all of my posts so this is a real problem for me. How do I get the link button to work again?

    The blog I need help with is thecrockpotchronicles.wordpress.com.

  2. I don't copy and paste links into posts and pages. Is that what you are doing?

    I do what's in this guide to for creating links in posts and pages: http://en.support.wordpress.com/links/
    This is the general link model:
    <a href="URL HERE">Highlighted anchor text here</a>
    This is the result Highlighted anchor text here
    Highlighted anchor text here

    Enter the anchor text you want to link to first.
    Then use your mouse to highlight that anchor text.
    Next click the chain icon in the editor and proceed to create the link.

  3. thecrockpotchronicles
    Member

    I have ALWAYS just used the link icon in the Visual view. I've never had a problem before today. I like it because you can super easily link to your own posts and outside sites. I got it to work today but ONLY by switching to the Text view when I added the links.

    I don't understand why it suddenly has stopped working....

  4. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching

  5. thecrockpotchronicles
    Member

    I'm running Google Chrome.

  6. Which version? http://supportdetails.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic