Need help? Check out our Support site, then


All my links point to the "signup" page

  1. same... is everyone reporting this problem using a free account?

    good god, if this is some sheisty trick to get people to pay $100 for a blog, i'll just leave this site altogether and let the invisible hand of the free market lead me to tumblr or blogger or wherever.

  2. same... is everyone reporting this problem using a free account?

    good god, if this is some sheisty trick to get people to pay $100 for a blog, i'll just leave this site altogether and let the invisible hand of the free market lead me to tumblr or blogger or wherever.

  3. I'm on a free account, but from what I've seen on the forum it looks like this just started today.

    I was just trying to import to a better domain name!

  4. Same here... wanted to use multiuser blog for class tomorrow and if this remains like this I won't be able to. It's just this new one I created today; all my other blogs are fine.

    Any news?

  5. I have the same problem on my blog I have create yesterday (http://somiam.wordpress.com/)

  6. I have the same problem, too.
    I made 2nd blog today, and I noticed that every link went to the signup page.
    My 1st blog is working fine.

  7. vanessaparadisbrasil
    Member

    same here, damn!... http://vanessaparadisbrasil.wordpress.com/
    i'll cry lol

  8. Hi everyone! I have the same problem T_T
    This is my blog: cyberdgr.wordpress.com
    Thanks

  9. Is everyone from wp on vacation since problem does not seem to be adressed, i have not seen any notes that they are working on the problem.
    Cries

  10. My blog with the same problem is http://networkedresearcherkeele.wordpress.com/. I doubt they will be checking one by one, I am guessing it's a very recent general widespread issue. Hopefully a staff answer or sticky note will appear to reassure us?
    Cheers.

  11. Same here, just in case anyone's taking notes! Would be nice for a WP response at some point...

  12. Funny thing this only happen to the blog i made last night, the other blog that i have not started use yet is working fine.

  13. Yes that is the case for all of us; it seems to be happening only on newly-created blogs.

  14. Could anyone for WordPress at least post a comment on hear to let us know if they're looking at the issue and when it's likely to be resolved?

  15. PS that'd be 'here' not 'hear'. Its been a long night

  16. ..another echo here!!

  17. Please >.<

  18. Same situation here.

  19. ecoandaluciaweb
    Member

    I have the same problem

    my blog is http://ecoandalucia.wordpress.com/

  20. So, any chance of this getting fixed? I even tried creating a new blog with another email adress. No go.

  21. I'm a little relieved !!! I'm not alone.
    I started my blog yesterday and...it's impossible to link my pages to the menu.
    The same problem as everyone in this thread.
    Thanks for helping us !!!

  22. I have the same problem: gorro34.wordpress.com

  23. We're looking into this right now.

    Sorry for the trouble!

  24. I have the same problem! Can you help me?

  25. same problem...

  26. I have the same problem! Can anyone help me?

  27. Same problem with http://dongwanism.worpdress.com.
    I can access address but through panel is everything messed up with permalinks. I no even can view live demo themes.

    I really wanna move to wordpress, glad they started working on this now :)

  28. Same problem at http://achtungdeutschland.wordpress.com/

    My older blogs seem fine for now. I am on a free account. I also am unable to see the live demo themes.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic