Need help? Check out our Support site, then


Blog Layout

  1. Hi WordPress People

    I checked on a few of my blogs including the one above and the layout is all over the place. I've had the free blog for over 4 months using the Titan theme and all of the details including the theme have disappeared yesterday. Can anyone give me an idea of what has happened inlcluding the URL below.

    http://uktabletreview.wordpress.com/
    http://prodrevuk.wordpress.com/

    With Thanks
    Mark

    The blog I need help with is prodrevuk.wordpress.com.

  2. I'm using Firefox 15 and seeing a normal display on both blogs.

    (1) How are are connecting to the internet and to WordPress.com?

    I'm asking because the way you connect to the internet (mobile, satellite, DSL, dial-up) and to your blog, and how many proxy server jumps etc. it takes to connect can cause problems. There maybe be problems with your ISP and/or with the proxy servers. Also note that the main dashboard isn’t designed to work with touch devices through the tablet and smartphone browsers.

    (2) Exactly which browser and version of it are you using. If you don’t know click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/
    Note: If you are running IE9 in compatibility mode then be aware that it renders as IE7 and IE7 is not supported.

    (3) Have you tried?
    clearing your browser cache and cookies > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    using the browser with all extensions or add-ons disabled
    updating the browser to the latest stable version (not a buggy BETA browser version) http://browsehappy.com/
    using another browser

    (4) Are you logging in using the secure https:// log-in? see http://en.support.wordpress.com/https/

  3. Several of us are having the same problems. We're discussing it in this thread:

    http://en.forums.wordpress.com/topic/blog-not-displaying-properly-as-if-it-doesnt-have-a-theme?replies=16

    If you wouldn't mind, please go to that thread and list any efforts you've taken to fix the problem, state who your internet service provider is, and which browsers and their versions you've used while viewing your blogs.

    Thank you!

  4. I don't know whats the problem with my blog layout. My whole blog layout is distorted and expanded vertically. All images are here and there. Everything was working fine till I cleared the cache using "W3 Total Cache".
    I also tried the "timethief" solution if I had copied and pasted anything directly without using copy/paste from word button from editor. http://en.forums.wordpress.com/topic/layout-distorted-posts-out-of-order

    I've edited each of my post ( by adding space and deleting) and updated it but left with nothing. Please help ..

  5. @ajeetmish

    Everything was working fine till I cleared the cache using "W3 Total Cache".

    Hello there,
    W3 Total cache is a plugin that can only be used on WordPress.org installs and this is the WordPress.com support forum. We have no FTP access and cannot install plugins. That means that your site is not hosted on WordPress.COM and you are posting to the wrong support forum. This forum is for support of sites hosted on WordPress.COM. Your support questions must be posted to the correct support site for your software and that is here http://wordpress.ORG/support/
    For more on the differences: http://support.wordpress.com/com-vs-org/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic