Need help? Check out our Support site, then


blog looks scrambled in Internet Explorer, but normal in Mozilla Firefox

  1. stolarzsisters
    Member

    I have had my blog for over a year, and haven't had any problems with this...but yesterday, I made a post, and then my blog appeared scrambled in Internet Explorer- but normal in Mozilla Firefox.

    The content of the latest post looks good, but all of my previous posts are now dark. One of the posts even moved to the left hand side of the blog where the archives are. It looks awful.

    Can someone please help me?

    Thank you so much!!!

    The blog I need help with is sistersoutofthekitchen.wordpress.com.

  2. Hi there -- to help us troubleshoot the issue could you please include a link to your site, and the post in question? Thanks.

  3. stolarzsisters
    Member

    Here's the link: http://twosistersonekitchen.wordpress.com/

    The problem is with all old posts... I just posted something and now my two most recent posts are ok, but all the others are not.

    Thank you!

  4. I have used IE8 and visited your blog and have viewed your earliest Mother's Day posts and random posts in the blog . I cannot see any problems with the display at all. Will your please try these troubleshooting techniques and let us know the results?

    1. Some issues that you encounter with your WordPress.com blog or account can be solved by changing your browser settings, refreshing the page, or clearing the browser cache and cookies. See here > http://en.support.wordpress.com/browser-issues/ The instructions for specific browsers are found here > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Some issues can be caused by not updating your Flash. You can use this link to see if your flash is up to date. http://www.adobe.com/software/flash/about/ If it’s not then go to http://www.adobe.com/products/flashplayer/ and download and install the latest version of flash.

  5. stolarzsisters
    Member

    Hi,

    I updated my Flash and deleted browsing history and still no luck.

    I tried my Mom's computer and the same thing happended, however no one else I contacted seems to be having a problem viewing the blog. Could it have to do with having a wordpress account maybe...because both me and my mom have wordpress accounts?

    Any other ideas? (it looks awful to my computer)

  6. Can you get us a screenshot?

  7. stolarzsisters
    Member

    Sure. :) I just took two screenshot pictures. Where should I send them to?

  8. stolarzsisters
    Member

    Could it have something to do with the Cutline to Coraline theme change and not having Windows Vista?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic