Need help? Check out our Support site, then


Blog Post not showing up in RSS readers or Google Search Results

  1. To Whom It May Concern:

    My most recent post, GTD Comes to Houston, dated 15 September, 2012 still has not posted in my RSS or anyone else's. It is also not showing up in search results. Is there an issue currently with WordPress.com hosted RSS feeds? Please advise.

    Thank you in advance for your time and assistance.

    Cheers,
    Ammon
    Blog url: http://abeckstrom.wordpress.com/

  2. Sorry about that!

    We see the problem and are working on a solution.

  3. Hi, Ammon. The post in question contained a pesky hidden, invalid character, which I've removed for you. The feed works like a charm for me now. Please give it another shot and let us know if you have any further problems. Thanks!

  4. Thanks for helping me out! What was the offending character, so that I can be aware of it in the future?

  5. The funny thing is that I don't actually know because I couldn't see it. I was able to detect the problem by validating your feed by entering it at http://validator.w3.org/. This showed me where the problem lay. It reported an invalid character and showed me where to look in the code for it. I then edited the affected post, moved my cursor to the spot in question, and arrowed back and forth. It's easy to miss, but in these cases, the cursor won't move when it hits an invalid, hidden character. That is, it'll move over until it hits the phantom character, not move the next time you press the arrow, then move again the next time you hit the arrow. It's basically arrowing past a character you can't see and thus appearing not to move at all. I think these things usually land in code via copy and paste. In this case, it was adjacent to a period in the text highlighted for an Amazon link.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.