Need help? Check out our Support site, then


Blogger Import Problems

  1. newenglandpastor
    Member

    When I tried to import from Blogger, all the titles of the posts showed up, as well as names of people who left comments, but the posts and comments themselves are empty.
    Blog url: http://newenglandpastor.wordpress.com/

  2. Not to worry. I'll flag this thread for Staff attention and they will help you with this import.

  3. We'll need to completely empty your blog so you can try again, but would you please answer these two questions first?

    1. Is http://newenglandpastor.wordpress.com/ the blog you has trouble importing to?

    2. Does http://newenglandpastor.wordpress.com/ only contain imported posts?

  4. newenglandpastor
    Member

    Thanks! Here are the answers to the two questions:

    1. Yes.

    2. Yes and no. I actually edited the one that was posted today. Since it was empty and I wanted it up, I manually added the text from the other blog. So I am not sure how that would affect things.

    I tried to empty the blog a few times before, but nothing seemed to work.

    Thanks for your help.

  5. Ok, I'll need to completely empty the blog so you can try the import again. Would you mind losing that one post?

  6. newenglandpastor
    Member

    No, absolutely not! Have at it.

  7. I have emptied your blog as requested.

    Please try the import again, but this time use a Blogger export file, not the direct importer.

  8. newenglandpastor
    Member

    Okay, I tried the export file/importer technique before and it didn't work (though the blog wasn't emptied yet). Now I just tried to do it again and it says, "Your file has been successfully uploaded. We will begin processing your import right away." But I didn't yet import the xml file. Does this mean it is just using the file it had from before that I already tried to upload?

  9. newenglandpastor
    Member

    Okay, I was able to upload it again but now it looks like the comments aren't there at all. Otherwise, the posts are all up, I think. Will it just take a little while to get it all working?

  10. newenglandpastor
    Member

    Got the comments now. Thank you, thank you, thank you!

  11. You're welcome!

  12. I am having the exact same problem, and I can't find where my post went on the support page.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic