Need help? Check out our Support site, then


Cannot get wordpress to appear right.

  1. It just looks like beta or something. No real dash board, The menus are all lined up down the page with bullets.
    My domain name is placesunknown.com.. I use safari 5.0.6
    This happens everywhere I go in wordpress. I just can't get wordpress to work right any more. And it takes forever to load. I have only 1 page I haven't worked on for a little while and last night & this morning I think I have tried just everything. I am just a newbe to WP and this just sucks. All I wanted was a nice & easy blog.

    The blog I need help with is placesunknown.wordpress.com.

  2. I just went to 2 other WP's.com & they appeared the same way in my browser.
    What is going on? It all looks like stupid beta.

  3. Try troubleshooting please. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

  4. Nope, just not gonna happen. I got the sidebar once, clicked on it and the appearance went back to beta.
    You know this is nuts. No other web site or host ever does this.
    Please, give me a fix.

  5. Oh, and it's Safari 5.0.6.

  6. I don't have a fix. I tagged this thread for Staff. Please subscribe to it so you are notified when they respond.

  7. Thanks timethief, can I get my time back? ha-ha

  8. placesunknown.com doesn't exist here, but http://placesunknown.wordpress.com/ does, is that what you're referring to?

    If so, the problem could be Safari 5, which is out of date.

    First, please make sure that your browser is up to date by visiting http://www.whatbrowser.org/

    If it is not, please try updating your browser or switching to a different browser.

    If it is, please do these four things:

    1. Try clearing your browser's cache and cookies: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Please let us know how each step goes for you, and which browser (and version of) you're using if you're still having trouble.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic