Need help? Check out our Support site, then


Can't display content of "Reader" + "My Blogs" + "New post"

  1. solidgoldcreativity
    Member

    Since recent changes to GUI, when I click on the following tabs -- "Reader" + "My Blogs" + "New post" -- the results do not display. The computer simply goes into processing and, after many minutes, it is still processing. The only way I can access my Dashboard is via the URL.

    The blog I need help with is solidgoldcreativity.com.

  2. That sounds like a browser related issue. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

  3. solidgoldcreativity
    Member

    Hello Time Thief,

    Thank you for your suggestions. A couple of hours after I posted the question, it was suddenly working! Someone must have heard.

    Thank you again.
    Narelle (aka Solid gold creativity)

  4. That's good to know. Best wishes with your blog.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.