Need help? Check out our Support site, then


Can't find and edit my primary Menu!

  1. Hi, so I was going to edit my primary menu and add links to categories but I can't find the menu! I've tried doing it using different browsers, nothing works. I even tried to create a new menu but I can't add anything to it... the "pages" and "categories" buttons don't 'roll-out'. Could this be caused by the them I'm using? Help!

    The blog I need help with is thisburundianlife.wordpress.com.

  2. Among the most common misconceptions is that bloggers fail to understand is
    (1) there is only one page we can post to in any blog and
    (2) the static pages http://en.support.wordpress.com/pages/ they create do not automatically update.

    Only the dynamic pages like Categories, Tags and Archives created by the software when we publish a post we that we have assigned Categories and Tags too will update automatically update with new posts.

    By default the front page of the blog is the post that displays all posts in your blog. Though there is only one dynamic page in a blog for posts (not pages) http://en.support.wordpress.com/post-vs-page/ and we cannot post to more than that one page, we can create the appearance that we have posted to more than one page.

    We organize posts by assigning categories to them. You can create a custom menu and add the dynamic categories pages into the custom menu.
    http://en.support.wordpress.com/posts/categories/
    http://en.support.wordpress.com/menus/
    http://en.support.wordpress.com/menus/#adding-category-pages
    http://en.support.wordpress.com/menus/#changing-the-order-creating-sub-menus

    Note that there are many common errors, misunderstandings and misconceptions when creating custom menus and you can read about them here. > http://wpbtips.wordpress.com/2011/12/19/custom-menus/

  3. Thanks for your reply timethief. I knew all that already. My problem is that I can't find and edit my primary menu (to create links TO categories) I have done it before with another blog that I have, but with this one I can't even find the settings of the primary menu in the menu settings

  4. Nevermind. It's fixed now! I'm using a different internet connection, maybe that was the cause (blogging from Africa!)

  5. Hooray! I'm so happy to know you resolved this. Best wishes.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic