Need help? Check out our Support site, then


can't publish cut and pasted blogg

  1. I'm cutting and pasting it appears in box for new post but when I push publish it shows publishing but never completes process
    Blog url: http://georgebickis.wordpress.com/

  2. Does it show "invalid request" or "undefined"? I am having the same problem and can't figure it out.

  3. no just won't finish process

  4. This can happen when you have a fatal number of HTML errors.

    Looks like you've already got some big HTML problems as a result of cutting and pasting. We recommend using Windows Live Writer or a similar offline blog editor.

    If you must continue cutting and pasting, do these two steps first:

    1) go to Settings->Writing and select "Wordpress should correct invalidly nested XHTML"

    2) edit each of your existing posts. That causes this effect above to work on pre-existing posts.

    Then you should be able to publish your new post.

  5. OK tried your suggestion changed setting as you suggested still can't post anything tried , deleting previous post as well no effect. Can't get anyting to post tried tying new post in rather than cut and paste no result

  6. There's an issue with creating posts on the front page of WordPress.com that will not be fixed until the next upgrade. Do not create posts here > http://wordpress.com/#!/post/

    Instead I recommend that you ONLY create posts here > Dashboard > Posts > All Posts > Add New

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are, please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If you aren’t successful let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

  7. Thank you so much I'm able to post through Dashboard! If I could I'd Kiss you. Thanks Again!

  8. You're welcome. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic