Need help? Check out our Support site, then


Can't see text in Wysiwyg anymore

  1. Hello,

    Since yesterday I can't see or edit the text and pictures of my posts in Wysiwyg anymore.
    It's an empty space and I can still see their are x words in the post.
    In HTML there is no problem.

    Anybody who knows how that comes?

    Thanks a lot!

    The blog I need help with is rennerfiches.wordpress.com.

  2. I'm having the same problem, although it's not on all posts. HTML is all okay

  3. Hi.
    Have tried logging out of your account and clearing your browser's caches and cookies?

    instructions:
    http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

  4. Perhaps this is the same issue others have experienced as reported in this thread where Staff have been helping with the issue http://en.forums.wordpress.com/topic/visual-editortab-not-working?replies=36

  5. Thanks for the link, timethief. I'm still having the problem though.

  6. Me too. I cleaned out the cookies and the temporary internet files out of my IE8, yet I still have no Visual Tab WYSIWYG.

    Thank you,
    Bob
    thecampofthesaints.org

  7. Will you please report your issue in this thread where Staff have been helping others? http://en.forums.wordpress.com/topic/visual-editortab-not-working?replies=36

    P.S. willemmesuere and bobbelvedere - an active link to the blog in question starting with http:// is required. Please provide it when posting into the thread I have indicated.

  8. oops! I'm sorry bobbelvedere I see your link now. :( Would you like to link it to your username? Dashboard -> Users -> Personal Settings -> then scroll down to Account Details. Then scroll down to where it says ‘Website‘ select the URL for your primary wordpress.com blog and then save changes. Then every time you sign into the forum we can all click on your username and your blog will be linked to it. And every time you leave a comment on a blog your username can be likewise clicked and your blog can be instantly located.

  9. Apologies for not replying sooner timethief - issues in Real World.

    Thank you. I have changed my Personal Settings per your instructions and I will go over to the other thread because the problem is still happening.

    Thanks for your very quick response.

  10. This is to let you know I have flagged this thread for Staff attention.

  11. This seems to be working properly now.

    Would you please try clearing your browser's cookies and cache?

    http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

  12. Thank you, timethief and macmanx.

    I will do the cleaning again and let you know.

  13. I logged out of WordPress, cleaned out my temp internet files and cookies, logged back in, but the problem still persists.

  14. Sorry for the trouble, this should be cleared up by now.

    Would you please check one more time?

  15. Should I take any actions before I log-in and hit New Post?

  16. No, you should be able to post as normal now.

  17. Yes. The WYSIWYG has returned.

    Thanks for all your efforts and thanks to timethief for her's.

  18. @bobbelvedere
    Horray! Macmanx solved this for you. Happy blogging. :)

  19. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic