Need help? Check out our Support site, then


can't write new articles

  1. I can't write new messages since the new version has arrived (and I really don't think the changes made to the site are helping). I already couldn't access the reader page and now I can't write new messages any more. Please go back to the previous version this one is too simplified and doesn't work.
    I already tries everything advised on the site like clearing cookies still no luck.
    help please

    The blog I need help with is mpenaud.wordpress.com.

  2. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are, please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If you are not successful let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

  3. I'll try that (again) I just wonder why it's working perfectly in the afternoon and then suddenly it doesn't and I have to check everything.
    In the meantime I'll post the articles I'm working on on another site (outside wordpress)

  4. I'm sorry you are experiencing this.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.