Need help? Check out our Support site, then


Chrome & Ask for Feedback Feature

  1. Is there a known issue with Chrome and the "Ask for Feedback" feature? I sent a draft post to a friend and he was unable to return it. He had to email it to me separately. There were two feedback links in the email that he received.

    This is the comment he sent me:

    "Used both links; both opened up the same window. Hit "Send Feedback;" browser wouldn't process the instruction."

    I sent it using Chrome as well.

    Appreciate any help. Thank you.

    asocialmediaenthusiast.wordpress.com

    The blog I need help with is asocialmediaenthusiast.wordpress.com.

  2. The browser that you sent it with wouldn't affect your friend's ability to send it back.

    Do you know what browser your friend was using?

  3. He was also using Chrome. I must have accidentally deleted that sentence. Sorry.

  4. Unfortunately, I was unable to duplicate this, both sending and receiving from Chrome.

    It's possible that there could be a conflict with an add-on, or something in the cache.

    Would you mind trying again with both of you in an Incognito window (from the File menu)? This will effectively short off cache, cookies, and all add-ons.

  5. Will do. I'll get back to you with results. Thanks so much for the help.

  6. You're welcome!

  7. Ok. Still doesn't work. His comments:

    "Still wouldn't work, even in an "Incognito" window. Browser wouldn't process when clicking on, "Send Feedback." Screenshot attached for illustration. I must be doing something wrong."

    I have the screen shot, how can I provide it to you?

  8. Here is the screenshot : http://yfrog.com/h864714967j

    Hope this helps. Thanks again.

  9. The screenshot looks fine, though I wonder if the custom Chrome theme has anything to do with it.

    I doubt it, but you never know.

    Would you folks mind testing in Firefox too, just so that we're absolutely sure that this is a Chrome thing?

  10. I have sent him a new Feedback request in Firefox. I'll let you know how it goes.

    This is the first time I've used this feature (figures, eh?) and had no idea this would happen. Seriously, I really appreciate your help.

    Cheers.

  11. Well, Firefox (used by both of us) didn't work. Here are his comments & screenshot. I give up!

    "Clicked on "Send Feedback," and... nothing. Browser won't recognize the command."

    http://yfrog.com/gykd3bzj

  12. Argh, I still can't reproduce it even with Firefox.

    Please contact us via http://en.support.wordpress.com/contact/ and select a private request (if the option presents itself).

    We'll work on sending feedbacks to each other and see if we can narrow down the cause.

  13. I'm so sorry that this is an issue that has stumped us all :)

    Will contact you as requested. I appreciate your patience and support.

    Thanks again.

  14. You're welcome!

    I just replied, so we'll hopefully finish this up via email. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic