Need help? Check out our Support site, then


comment bug?

  1. My comments from readers are not showing up immediately. I have to manually "edit" their comment once more before they show up as a count, even though I am getting an email about receiving a comment.

    Am I not understanding something or is this a bug?

  2. Double check your settings over at Dashboard -> Options -> Discussion and double check these settings under "Before a comment appears"

    *An administrator must approve the comment (regardless of any matches below) - unchecked
    *Comment author must fill out name and e-mail - really doesnt matter
    *Comment author must have a previously approved comment - unchecked

    Hope this helps,
    -drmike

  3. DrMike: my settings are as you describe above, but the comment count is still not updated... Eventually some counts get updated, but I can't figure out (yet) what triggers that...

  4. Well, the comment count just got updated. Maybe there's just a delay of a few minutess? (Refreshing the screen doesn't work.)

  5. Which comment count are you looking at? Where in your site?

  6. It was this one, but (as I said) it's now shown up:

    http://leisureguy.wordpress.com/2006/06/09/make-it-available-for-everyone/

    But it didn't show up for several minutes, even though I looked at the comment, refreshed the screen, etc.

  7. It shouldn't.

    Now having said that, I've noticed that trackbacks coming from blogs here at WP.com are taking a few moments to show up on my offsite blog. I'm wondering if you've hit that issue. It happens from time to time if there's a backlog I would think.

  8. Ah. Sounds right. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags