Need help? Check out our Support site, then


Copy A Post not working

  1. larrylootsteen
    Member

    I have used the copy function several times and love it. However in the last two months or so, when I hit that function, it just opens a new post and does not list any of my existing posts. Is there a problem with the function or is it just my account for some reason?
    Blog url: http://larrylootsteen.wordpress.com/

  2. Can you please tell us which browser (and version of) you're using?

  3. larrylootsteen
    Member

    I am currently using IE 7.0 on Windows XP. It also happens on my wife's Windows 7 machine - not sure what version of IE is default on there.

  4. IE 7 is vastly out of date. is there any chance that you can upgrade to at least IE 8, if not IE 9, Firefox, or Chrome?

    http://browsehappy.com/

  5. larrylootsteen
    Member

    Here's the command that shows when my mouse is over the Copy A Post function:

    http://larrylootsteen.wordpress.com/wp-admin/post-new.php?cap#cap

  6. Yes, it appears to be working perfectly for me.

    Is there any chance that you can upgrade your browser, or at the very least try using Firefox or Chrome?

  7. larrylootsteen
    Member

    This machine is provided by work so I can't upgrade unless they send it along. I will try on the Win 7 machine again just to verify...thanks for the quick responses!!

  8. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.