Need help? Check out our Support site, then


Create a Post isn't working.

  1. Whenever I go to create a post, the text appears in a white font and appears to be in HTML formatting. The screen will not allow me to open the HTML tab, add a category, show the help screen, or anything. There is no "kitchen sink" of editing tools shown.

    The problem is fixed when I open my browser (Firefox v. 13.0) with add-ons disabled, but I do not think this can be my add-ons as WordPress was working perfectly fine with them two hours ago and I have not updated them since. I have tried clearing my cache and cookies, checking the use HTTPS box in personal settings, to no avail. I have even tried in the latest version of Google Chrome and it still does not work.
    Blog url: http://jessontv.wordpress.com/

  2. Here are some pictures of my screen.

    New Post Screen

    Post with text highlighted

    I have no idea what is wrong. I've tried everything I could find in the forums.

  3. I am having the same problem to! So frustrating! Even my draft posts, that were working fine yesterday, but today there is no kitchen sink, the text is white, nothing is working.

  4. exposingsingapore
    Member

    Yeah I have the same problem too. At least I'm not alone :)

  5. This is happening to me too. While it does make me feel better to know that I'm not the only one, I would prefer a solution..

  6. Happening to me too, using Firefox on a Macbook. When I switch to Chrome, the editing page looks normal but when I try to preview the post, I get an "oops" error. Very annoying. I guess I'll have to post without seeing a preview.

  7. pulangparuparo
    Member

    Same problem here O_o

  8. Are you currently using AdBlock?

    If so, would you please report that AdBlock is interfering with our website https://adblockplus.org/en/getting_started and try to whitelist us https://adblockplus.org/en/faq_basics#disable ?

  9. It is adblock.

    I just turned it off, hit refresh and the buttons came back. That's on a mac with the latest firefox.

  10. Thanks for confirming!

    Would you mind removing us from the whitelist, then look at blockable resources when you load the page and can hover over the URL that was blocked (like maybe http://s0.wp.com/….)? It will provide some detail as to why it was blocked, and that would be a big help to us.

    Of course, you're welcome to whitelist us again after that. :)

    Thanks!

  11. in edit can't see visual
    no option for links in html
    get short link not working

    sup?

  12. Are you currently using AdBlock?

    If so, would you please report that AdBlock is interfering with our website https://adblockplus.org/en/getting_started and try to whitelist us https://adblockplus.org/en/faq_basics#disable ?

  13. is there an area on wp for known problems I can book mark?

  14. No, not at this time. Did you have any luck with AdBlock as detailed above?

  15. oh, and the new functions/look/whatever makes it really hard to find dashboard

  16. the adblock ajustment worked for
    visual htmllink and get shortlink

  17. oh and thanks for the tip

    I thought it was wp cause it just happen out of nowhere

  18. Confirmed- AdBlock was the problem for me as well.

  19. Ah! Thanks so much. It was Adblock, after all.

  20. melaniekillingervowell
    Member

    I am having the same problem. Started yesterday afternoon. However, I do not have AdBlock. Help!

  21. If whitelisting us or disabling Adblock did not for you, please try enabling HTTPS to see if that makes a difference: http://en.support.wordpress.com/https/

    If the Adblock trick did work for you, would you mind removing us from the whitelist, then look at blockable resources when you load the page and can hover over the URL that was blocked (like maybe http://s0.wp.com/….)? It will provide some detail as to why it was blocked, and that would be a big help to us.

    Of course, you're welcome to whitelist us again after that. :)

    Thanks!

  22. melaniekillingervowell
    Member

    Sorry but I am a total idiot when it comes to computer stuff and I don't know what a whitelist is. BUT, I looked around and discovered that I do have AdBlock. I blocked it for WordPress only and voila, problem solved.

    So relieved.

    Thanks for responding.

    Again, as for removing you from the whitelist, I don't understand what that means but I'll do it if you'll please explain.

    Thanks again.

  23. That's ok, don't worry about it.

    I'm glad it's working for you now! :)

  24. melaniekillingervowell
    Member

    Thanks again macmanx

  25. You're welcome!

  26. This should be fixed now, so please feel free to try again. If you disabled Adblock to get around this, you should be able to safely re-enable it now.

  27. I disabled my Adblock and it still isn't working.

  28. Hm, can you please try clearing your browser's cookies and cache?

    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

  29. Just did, posting still doesn't work.

  30. We made another slight change just now. Please try again after clearing your cache.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic