Need help? Check out our Support site, then


CSS not applied to page that I link to

  1. Hi good people at WP
    I have some pages nearly ready to publish and I have created a custom nav menu.
    I have just pressed the links to the other pages and they are showing without the CSS being applied.
    Before I start delving into why this is so on my pages and style sheet, I wondered if it is because I haven't published any of these pages yet.
    Would be grateful if someone could explain please.
    I am using toolbox theme and have full control over CSS.
    my blog is http://humorousscript.wordpress.com

    Regards Bonny Reg

    The blog I need help with is humorousscript.wordpress.com.

  2. I have just pressed the links to the other pages and they are showing without the CSS being applied.

    Could you provide an example link? As staff, I have access to see draft or private posts if I need to so that I can help with issues like this.

  3. Sorry designsimply. Feel a bit of a dummy, but I don't understand what it is you want me to provide! Could you explain again please.

    Thank you for answering my question.

    Bonny Reg

  4. thesacredpath
    Staff

    Bonny, can you provide the name of one of the pages you are seeing this issue on and then we can take a look? Also, when you say "press the links to the other pages" are you talking about the navigation links in the post preview?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags