Need help? Check out our Support site, then


Custom CSS not showing

  1. I've just added a snippets of custom CSS, but they're not showing up (except on 'Preview'). It's been a while since I started applying the changes ~1hour, I've cleared cache, and tried another browser. Thoughts?

    The blog I need help with is bintercultural.wordpress.com.

  2. p.s. this is for http://bit.ly/e0LBLJ

  3. I checked http://bintercultural.wordpress.com/ and I found that the custom CSS is showing up for me. I checked from Chrome 16, Firefox 9.0.1, Safari 5.1.2, and everything looks good to me. If you continue to have trouble, can you please let me know:

    * browser and browser version
    * your ISP
    * city (or general location)

    Is anyone else having trouble seeing custom CSS edits working? I've seen one other report, but I can't reproduce the problem from my location.

  4. Hiya:

    It's been a few days now and it seems the custom CSS is still not getting published.

    What I see with custom CSS preview - http://imageshack.us/photo/my-images/833/wordpresscomcustomcsspr.png/

    What everyone sees otherwise - http://imageshack.us/photo/my-images/40/wordpresscomwithoutcust.png/

    Thanks!

  5. Having some DNS mapping trouble, you might not be able to view http://bit.ly/e0LBLJ atm - sorry :(

  6. Scratch that - all working perfectly now!

  7. Sounds like it was a local network issue of some kind. Thanks for following up to let us know about that.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic