Need help? Check out our Support site, then


custom design package not working

  1. I played around with the preview tabs for the custom design package and it worked fine. But after I purchased it last night, it stopped working. When I click on customize on the drop down menu, my blog page comes up, the customization sidebar appears on the left of the screen - and then my page disappears; all that remains is the black background. I've emptied my cache, closed and reopened Safari, refreshed the page countless times. I can change the background color, but that's ALL I see. A big blank page in another color. Help would be much appreciated.

    The blog I need help with is 52at52.net.

  2. Hello there,
    I don't know if these links will assist you or not. However, as we Volunteers cannot view private blogs I tagged this thread for Staff support. Please subscribe to it so you are notified when they respond.
    http://en.support.wordpress.com/custom-design/editing-css/
    http://en.support.wordpress.com/custom-design/css-basics/

  3. Oh, thank you, timethief, but it's not a css issue but the custom color changes. I have the blog set to private because it's not ready for public consumption yet! But if you - or any one else - is willing to have a look, I'll add you as a viewer.

    Not sure what you mean about subscribing? Is this post now in a different forum?

    Thanks for your time.

  4. Hi there,

    but it's not a css issue but the custom color changes

    Thanks for the clarity. There's a subscribe to this topic link in the sidebar of this thread.

  5. Your question will be answered in this duplicate thread: http://en.forums.wordpress.com/topic/custom-design-color-palette-not-working

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic