Need help? Check out our Support site, then


Custom Permalinks Half Working

  1. Hey all,

    My blog: http://www.elliothesp.co.uk is set up with the permalink structure:

    /%category%/%postname%

    When I save, it says about my .htaccess not being writable - it is 777 writable, and has the text given inside of it - but I ALWAYS get the error.

    Anyway the site still seems to update. As you can see the latest blog link works, and you get sent to that page (single.php). So then I created a new file myself called "bloglinkspage.php" with the template name "bloglinkspage", and added the code for it to display all of my blogs.
    In the WP admin area, I created a new page called "Blog", and set its template name to the one I created - bloglinkspage.

    The permalink it gives me is http://www.elliothesp.co.uk/blog

    Click that link, it just does not load! I really can't see why and its really annoying me now. Any help would be awsome!

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. The URL you posted means you should take the advice of the friendly supportbot and make friends over at WordPress.ORG.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic