Need help? Check out our Support site, then


did my feedback request get sent?

  1. I sent a fb request on a draft post to several email addresses--when I clicked 'send' nothing happened. (no "this was sent"-type mssg appeared)
    I clicked send a second time.
    after a brief pause an even briefer pop-up mssg arose saying
    this address [one email address of the many i had entered] is invalid.

    Then nothing.
    I resent to that one person and saw a mssg that my 'requests' had been sent!
    So is there a way to check to see whether all those other people were sent a request??? I cant see anywhere to check that... and don't want to spam everyone with a second request.
    THANKS for any help.

    The blog I need help with is loopbraider.com.

  2. Hello there,
    You may just have a browser issue. Please try:
    a. clearing your browser cache and cookies > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    b. updating the browser to the latest stable version (if required) http://browsehappy.com/

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

  3. Ok I think I know what the first problem was-I had separated the addresses with semicolons rather than commas.
    Darn. the mssg I sent out isn't visible anymore, so I guess I have to recompose it! Wish this could be saved along in the saved "revisions" of the post.
    My apologies for bothering the forum with this!

  4. Thanks, timethief, and sorry for bothering you. I didn't see your answer before I finished my second post.The problem was due to my not following the directions correctly...

  5. No problem and best wishes with sorting this out. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic