Need help? Check out our Support site, then


Disappearing paragraph breaks

  1. I've been blogging for years, and suddenly I'm having a problem:

    I type a blog post into visual, save draft, view: and the paragraph breaks are gone. It's one big ugly clump of type.

    So I go into type view, code in the paragraphs, save draft, view: all okay.

    But I make a change in visual, even adding just one word, save draft, and — presto! — all the paragraph coding disappears and it's one big clump. The only way to maintain paragraphs is to work in code—and I'm no techie.

    My WP tech guy can't figure this out either.

    Mac OS, whatever's the latest, ditto WP version. Here's my blog:

    http://www.sandragulland.com/books/sandras-blog-on-writing/

    Hoping you can help. I can't function this way.

    The blog I need help with is sandragulland.wordpress.com.

  2. Also, I disabled all my plugins to see if one could be the problem: no change.

  3. http://www.sandragulland.com/books/sandras-blog-on-writing/ is not hosted here. We provide support only for blogs being hosted WordPress.COM and not for WordPress.ORG software installs. You are posting to the wrong support forum.

    WordPress.com and WordPress.org are completely separate and different http://support.wordpress.com/com-vs-org/

    If you don't have a username account at WordPress.ORG click http://wordpress.org/support/ and register one on the top right hand corner of the page that opens, so you can post to the support forums there and receive advice from WordPress.ORG bloggers.

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.