Need help? Check out our Support site, then


Displaying feed from another WP blog

  1. stephenpritchard
    Member

    Hi
    I have two WordPress blogs on one dashboard. Is there any way to feed posts from one, to the other, using the RSS Widget? If I set it up, it simply doesn't appear. Worked fine when the second blog was on another platform.
    Stephen

    The blog I need help with is ensmedia.wordpress.com.

  2. All you have to do is put the feed address into the RSS widget. It will be in the following form: http://blogname.wordpress.com/feed/ . The only way this would not work is if the blog were set to private (private blogs do not have feeds otherwise they would not be private).

  3. By the way, the site linked to your username is not a wordpress.COM blog. If you are talking about a self-hosted blog using the software downloaded from wordpress.ORG, then you need to inquire over at http://wordpress.ORG/support/ which is where self-hosted wordpress blogs are supported.

    If you are talking about blogs hosted here, then please include a link to the blog you are talking about when asking questions.

    Thanks in advance.

  4. stephenpritchard
    Member

    Hi
    the blog I want to link from is stephenpritchard.wordpress.com and the blog I want to feed into is ensmedia.wordpress.com (my business). Both are public. I should change the link from my username!

    I have the widget set up but it doesn't show on the page!

    thanks

    Stephen

  5. This is the feed for the first blog: http://stephenpritchard.wordpress.com/feed/ . I put it into an RSS widget on my test blog and it worked fine.

  6. stephenpritchard
    Member

    Odd, that's exactly how I have it set!

  7. Delete the URL from the RSS widget and then click "done" and then click "save changes." Then go back into the RSS widget and add http://stephenpritchard.wordpress.com/feed/ back into it.

    Also, does the feed url you have in the RSS widget start with http:// or feed:// ? Feed:// is what an RSS link will resolve to, but you have to start from http:// .

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic