Need help? Check out our Support site, then


DNS manager to old provider

  1. thelaiatelegraph
    Member

    Hello, last weekend I bought an upgrade to use my own domain (thelaiatelegraph.org) with WP. Work fine!!!.

    After that I followed step by step the instructions to point my 8 mails addresses to my old provider (Arsys.com). Arsys send me the three parameters to edit in WP Domains Manager (A mail xxx.xxx.xxx.xxx, A smtp xxx.xxx.xxx.xxx, MX 10 thelaiatelegraph.org. More than 72 hours after, my mail doesn't receive (but its possible to send!!). I know I can use Google Apps, but I prefer, if this is possible (and I think so) continue to use the mail service by my old provider.

    Before writing this post I send a mail to the support team, but then I realise that I can's receive mails ...Opps!

    Kindly, Alex

    The blog I need help with is thelaiatelegraph.org.

  2. This is what my notes show I used while keeping my old email provider. (Well OK I changed the numbers to generic)

    A mail 255.255.255.255
    MX 10 mail.my-domain.com.

    Hope this helps - looks like no full stop after the A mail but there is one after the .com. (period)

    Good luck.

    I will also mark this for the staff in case they have more words of help - there was a bit of a problem when I moved in the WordPress.COM uses a bit different syntax than my host was used to (same info but just looked a bit different)

  3. PS - this is where we normally refer you to the staff - but with no email I have flagged it. The first site I moved was a test site so I could work out the problems without taking my email down - works great now.

  4. thelaiatelegraph
    Member

    Thanks auxclass. The problem is now fixed. There was a little mistake with MX. Finally all work fine.

    Regards, Alex

  5. You be welcome & good luck

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags