Need help? Check out our Support site, then


domain name (available) registration failed (bug report)

  1. relaistouristes
    Member

    Hello,
    Since yesterday, I can not register the domain name. Included in the package com pro. I followed the procedure to the letter, add a domain name, please complete the form and when I click on the record button, nothing happens! What to do?
    When I say "nothing happens" is that the "save" button does not respond to clicks. No error message, no reference on another page, in short nothing at all. The form is filled out correctly, the domain name is free, WordPress tells me that I can register my domain name, it is part of the package, short all is well. But not record. I'm facing a bug and no support replied what is unnerving ... Apart cancel my package, I do not have any other solutions? If so, it becomes urgent because the repayment of the domain name that I have seen is only 2 days ... So ends tomorrow morning.
    Thank you to answer me urgently please!
    cordially

    The blog I need help with is incentivevendee.wordpress.com.

  2. The Value Bundle is active in your account, and no domain was registered with it, so you actually 30 days to request a full refund.

    Please try adding the desired domain name via Store -> Domains in your blog's Dashboard.

    If that doesn't work, first make sure that your browser is up to date by visiting http://www.whatbrowser.org/

    If it is not, please try updating your browser or switching to a different browser.

    If it is, please do these four things:

    1. Try clearing your browser's cache and cookies: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Please let us know how each step goes for you, and which browser (and version of) you're using if you're still having trouble.

  3. relaistouristes
    Member

    Hello,
    I have Google Chrome next generation and after I try clearing your browser's cache and cookies this morning, it was the same... But all is ok now. I take another computer and the registration make few seconds. Thank you for your help !

  4. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic