Need help? Check out our Support site, then


Edit post partially encrypted

  1. I get a non-encrypted icon (little lock with a red slash on it) on Firefox when editing posts. Writing new post works fine. Does anyone else have that problem? I am using Firefox 1.5.0.4 . I'm not sure if its a browser issue or a server one.

  2. Yeah, I see that too in Firefox. What does it mean?

  3. If you double-click on the lock icon, one gets the following message:

    Connection Partially Encrypted

    Parts of the page you are viewing were not encrypted before being transmitted over the internet.

    Information over the internet without encryption can be seen by other people while in transit.

  4. "Information over the internet without encryption can be seen by other people while in transit."

    I'm aware of that. I just wasn't aware that only the editing part was encrypted and not the preview bit below. I suppose the same will be if you click 'Save and Continue Editing' when writing a post then.

    Not a problem to me.

  5. The thing is that I've never seen it before.. so there's a bug somewhere. Not sure if its a firefox or WP server bug.. I can't use IE to double check since my computer crashes with it for some reason. Could you try with IE and see if you get a similar message?

  6. It's the file uploader thingie. It's been a known issue for months around here.

  7. Could you direct me to the relevant thread?.. I did a search on file uploader and encryption and didn't find a similar problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic