Need help? Check out our Support site, then


Embed Tweets

  1. I know how to embed tweets. BUT... My tweets were being embeded properly last night when I was previewing my site. Now the tweets are just showing up as text, without the twitter type background/box/persons picture everything is gone except the text when I preview. The links are correct etc.

    The blog I need help with is bluejayschatter.wordpress.com.

  2. This is the result of trying to locate your blog by clicking your username and the link above:

    bluejayschatter.wordpress.com is no longer available.
    The authors have deleted this site

    Please post an active link starting with http:// to the post your are referring to so we can examine it and help.

  3. I'm having the same problem.

    I'm using the Twenty Eleven theme, in case that's helpful.

  4. What is the URL of the blog?

  5. Oh, and I've embedded many tweets in the past, as you can see here:

    http://fishandbicycles.com/category/tweet-of-the-day/

    ...and this hasn't happened before.

    Occasionally, when I preview a post with a tweet before publishing it, it shows up as just text, but it always shows up correctly once I publish it.

  6. Well, magically I guess, the tweet is now appearing correctly. I did not make any changes.

    Weird.

  7. Weird but I'm glad to hear it. Best wishes for happy blogging.

  8. Can I still force the tweet embed to appear in different width, as explained on the help pages? I tried that today, but to no avail.

  9. I'm copying and pasting the tweet URL and nothing happens. I feel like an idiot, it shouldn't be this hard....

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags