Need help? Check out our Support site, then


Emed Non-YouTube Flash Video

  1. mohammadshouman
    Member

    Hello!

    I'm trying to embed a video from this page into my my blog, http://www.mohammadshouman.com.

    The "embed" code that webpage provides me is:
    <object id="flashObj" width="400" height="225" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,47,0"><param name="movie" value="http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1" /><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /><param name="flashVars" value="videoId=1912729681001&linkBaseURL=http%3A%2F%2Fwww.brookings.edu%2Fevents%2F2012%2F10%2F18-interventions-annan%23ref-id%3D20121018v2_Annan_1&playerID=1709656798001&playerKey=AQ~~,AAAAF8iFxhE~,SybXroYHxkZDgcRWGUmCHpuxY8xm1rWM&domain=embed&dynamicStreaming=true" /><param name="base" value="http://admin.brightcove.com" /><param name="seamlesstabbing" value="false" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="swLiveConnect" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1" bgcolor="#FFFFFF" flashVars="videoId=1912729681001&linkBaseURL=http%3A%2F%2Fwww.brookings.edu%2Fevents%2F2012%2F10%2F18-interventions-annan%23ref-id%3D20121018v2_Annan_1&playerID=1709656798001&playerKey=AQ~~,AAAAF8iFxhE~,SybXroYHxkZDgcRWGUmCHpuxY8xm1rWM&domain=embed&dynamicStreaming=true" base="http://admin.brightcove.com" name="flashObj" width="400" height="225" seamlesstabbing="false" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" swLiveConnect="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></embed></object>

    When I insert that into the source code of my blog post and click "Publish," the blog post doesn't show the video embedded; it's as though I never entered any code! (Though in the "Preview" view, I can see an "SWF" placeholder, but it disappears once I publish the post.)

    Please advise. Thanks!

    Mohammad

    The blog I need help with is mohammadshouman.com.

  2. You will need to convert it to a Gigya shortcode via the instructions at http://wpbtips.wordpress.com

  3. mohammadshouman
    Member

    Dear raincoaster:

    Thank you for your message. Based on the embed code above, I attempted to use the following shortcode:
    [gigya src="http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9" bgcolor="#FFFFFF" flashVars="videoId=1912771280001&linkBaseURL=http%3A%2F%2Fwww.brookings.edu%2Fevents%2F2012%2F10%2F18-interventions-annan%23ref-id%3D20121018v2_Annan_1&playerID=1709656798001&playerKey=AQ~~,AAAAF8iFxhE~,SybXroYHxkZDgcRWGUmCHpuxY8xm1rWM&domain=embed&dynamicStreaming=true" base="http://admin.brightcove.com" name="flashObj" width="400" height="225" seamlesstabbing="false" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" swLiveConnect="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"]

    The webpage shows a placeholder but no video. I'd appreciate any advice on why the code is not working.

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags