Need help? Check out our Support site, then


Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error.

  1. Hello,

    My name is Shemeck. I am having a problem with login in into my wordpress admin account for my website. I have a hosting with netfirms.com and my website URL is http://www.sessiones.com which is not down, is fully functional, just the admin page in wordpress
    The error is :

    This webpage is not available
    The webpage at http://sessiones.com/wp-admin/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
    Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error.
    I have this problem since Saturday lunch time. I tried and tried find a solution over internet but found nothing useful. I am using Chrome and Mozilla on Windows Vista.
    Can someone help me please to resolve it?
    Thank you.

    The blog I need help with is shemeck.wordpress.com.

  2. Hi. You have a self-hosted WordPress.ORG blog and are in the wrong forum. Please ask your question on http://wordpress.org/support

    You are currently in a WordPress.COM forum and our answers will not apply to your situation. Thanks and I hope you find a solution to your problem soon.

  3. Hello. Thank you. I will try to repost it on .org forum
    But the problem is I cant get into .org forum.
    I dont know what is going on. I provided email address and everything to register, just in case if I didnt previously which I think, and I didnt receive any email from wordpress. org ://

  4. Hi,
    I'm actually facing the same problem (Error101) on Chrome and Mozilla.
    My URL is infomalaisie.wordpress.com
    FYI, I haven't posted anything yet on my blog, I just created the menu.
    I also haven't seen anything relevant on the Web. Could you help me? I don't even know where does this error can come from :-)
    Thanks for any help,
    Celine

  5. Hi again,
    I restarted my computer again and it now works! No explanation though. Good luck ;-)

  6. hey hey,

    it was a problem in .org not .com part of wordpress and the problem was that one of the plugins I had downloaded at the time was buggy and my hosting provider helped me to delete that plugin (which was WP Statistic Graph, similar google analytics) and I now can access my website.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic