Need help? Check out our Support site, then


Exporting to a self hosting doesn't work

  1. atmykitchentableblog
    Member

    Exporting to a self hosting didn't work.
    I followed the steps in WordPress tutorial on how to Export wordpress.com blog to a self hosting. I created the XML file on the old WordPress.com blog, then in a new hosting account (Go Daddy) I installed WordPress, clicked import, uploaded XML file, submit. After it runs for a while - it gives me an error message - "Unable to load the webpage because the server sent no data."
    I contacted GoDaddy. They said on their side everything works fine - it is something in WordPress.com that is preventing the transfer.
    Please help me resolve this,
    Thank you

    The blog I need help with is atmykitchentableblog.wordpress.com.

  2. Thanks for your report. What is the other URL ie. the one for the WordPress.ORG site please? I'll tag this thread for a Staff follow-up. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

  3. atmykitchentableblog
    Member

    The new url is: atmykitchentable.org

    Thank you

  4. Thanks for the URL and please3 be patient while waiting for Staff help.

  5. I've sent you an email with an export file. Please check for that and let me know if it works for you.

  6. atmykitchentableblog
    Member

    Hi Jackie,
    Thank you for the files.
    I was able to get some posts that were from file .002 , but I get the same error message (server sent no data) when I try to run the file .001.
    I suspect it could be the size... I read somewhere it should be under 2MB.
    File .002 was 1.8MB and went through, but file .001 was 2.79MB, and it didn't work.
    Is there any way to split the file .001 in two?
    Thank you

  7. I've sent you another email. See if that does the job!

  8. atmykitchentableblog
    Member

    Thank you,

    After 20 times of trying it finally went through!

  9. Wow, I'm sorry that it was such a difficult import. I wonder if you might be having connection issues with your new hosting provider? If it times out in the middle of the process, that will cause the import to fail (and may explain why the larger file wasn't working). I'm glad it finally worked out for you.

  10. atmykitchentableblog
    Member

    Hi Jackie,

    unfortunately after checking carefully transferred posts I noticed that some images are "missing". They're displaying , but they linked from old blog (even after updating the links via plug in). And they are not in new blog's media library.
    Is there a way that I can export images only? in bulk... because it's hundreds of them.

    Thank you

  11. atmykitchentableblog
    Member

    oh, and I did checked the box "include attachments" when I was importing posts to new blog.

  12. Oh no, let's see what we can do.

    Is your new site live? Can you link me to a page or post where the images are missing, and the corresponding page on WordPress.com, so I can take a look?

  13. atmykitchentableblog
    Member

    Sure, new site is live.
    this is one of those posts:

    http://atmykitchentable.org/recipes/whole-bowl-knockoff-the-winter-lunchbox/

    images are displaying, but if you check - they are linked from old blog at wordpress.com, and they are not in my .org media library.

    I noticed that it happens mostly with blogs from 2013 and 2014, when the posts from 2011 and 2012 got their images transferred and included in .org media library.

  14. I'm going to need to look into this further for you. I appreciate your patience and will let you know when I have more information about the export.

  15. Wrong thread. :)

  16. atmykitchentableblog
    Member

    Jackie,

    I think you sent me a message by mistake :-)

    I know you are busy, but is there any news for my issue?

    Thanks

  17. I don't have an update for you now, but I should soon.

    Also, sorry for the previous error. I was helping you and someone else with imports/exports and I got the two threads confused. :)

  18. atmykitchentableblog
    Member

    Hi Jackie,

    I tried to upload all the files again. And I 99% of images did transfer (only 5-6 failed out of 1400- so that's ok). Some images (after updating urls) are still pointing to the wordpress.com site...
    I guess you can close this thread,
    I will have to update those by hand :-(

    Thanks

  19. We've been digging into this, and it looks like you may have been experiencing timeouts with your new hosting provider. I'm so glad you were able to get most of the images to work this time. Unfortunately, for those that didn't, it's out of our hands since it's on the import side, not the export side.

    I am so sorry that this has been such a complicated and time-consuming process for you.

  20. atmykitchentableblog
    Member

    Thank you for looking into it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.