Need help? Check out our Support site, then


expound theme and no columns?

  1. I am using Expound theme, but my featured posts appear in a list and not in 4 columns under the first featured post? How can I change this? I am on my laptop and not a tab so it is not a responsive issue?

    Also my first featured post never changes even if I add a new featured post? the others are in order and I have not used 'sticky posts' on the first featured post?

    The blog I need help with is yellowfood.wordpress.com.

  2. same problem here i am saving this page if i hear anything i will let you know ''strange thing i have a test blog and is perfect on there

  3. Thanks! That would be a great help paulcd. If I find the solution also will let you know. It is very strange and pretty frustrating.

  4. got the answers by email !! i will see if i can copy and put here

  5. Looks like you need to assign the featured tag to the posts.
    Navigate to Appearance → Customize → Featured Content.
    Enter the name of a tag.
    Click the blue “Save” button at the bottom.

    After that's set, then do the following:

    Go to All Posts.
    Click the box next to the 5 posts you want to show similar to the demo. There should be a checkmark.
    In the drop down above the list of posts, change it to "Edit" and click the blue "Apply" button.
    Additional fields will now be present. In the Tags box, type the name of tag you set up in the earlier steps.
    Click the blue "Update" button.

    When you refresh your home page, you should now see it matches the demo.

    I run A race site i put race in for tag then posts i want in 4 post horizontal i put race and race2 /you have to change everytime to change posts /only way to get hang of it is to play with GOOD LUCK i finally figured out
    Paul

  6. thistimethisspace
    Member

  7. The control 'Featured Content' does not appear in my copy of Expound. Does this need an upgrade?

    Navigate to Appearance → Customize → Featured Content

  8. @stvwh
    What is the URL of the blog in question?
    It's not the blog linked to your username because that one is running Twenty Ten.
    Is it a free hosted WordPress.com blog running the WordPress.COM version of the theme?
    Is it the WordPress.ORG version of the theme running on a WordPress.ORG install?

  9. The blog is ukipsouthsuffolk.org.

    Thanks.

  10. Right and that's not a free hosted WordPress.COM blog now is it? When you scroll down to the footer and click this link proudly powered by wordpress you can note that. You are posting to the wrong support forum. WordPress.com and WordPress.org are completely separate, have different log-ins and run different versions of themes with same names. http://support.wordpress.com/com-vs-org/

    We provide support only for free hosted WordPress.COM blogs and not for WordPress.org software installs. If you don't have a username account at WordPress.ORG click http://wordpress.org/support/ and register one on the top right hand corner of the page that opens, so you can post to the support forums there and receive advice from WordPress.ORG bloggers. http://wordpress.org/support/forum/themes-and-templates

  11. OK.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic