Need help? Check out our Support site, then


Featured Images Not Showing

  1. I made sure that my images were large enough to be 'featured images' so there would be a banner picture on each blog post. It was working, but today all of my featured images are no longer displayed. I tried to reload large images, and nothing happened. I tried making a new post with a large 'featured image,' but again nothing is showing up at the top of the post. Can you please help me with this?
    Blog url: http://haveyounerd.wordpress.com/

  2. The images are not wide enough to be featured on the single post view. They'll need to be at least 610 pixels wide.

    http://theme.wordpress.com/themes/the-columnist/

  3. I checked the size of the images, and they are at least 610 pixels wide, if not larger. They were showing up yesterday- but today are not. So strange!

  4. I just checked a few posts.

    On http://haveyounerd.com/2012/10/04/dexter-cupcakes/ the image is 450 × 233.

    On http://haveyounerd.com/2012/10/02/im-making-this-up-as-i-go-a-family-outing-2/ the image is 450 × 218.

    You might need to upload them again.

  5. Weird! I checked them on my computer and they are large enough. Thank you! Will try reloading them.

  6. You're welcome!

  7. Okay, sorry need more help.

    I deleted it and reloaded the image (650 x 337) and it still is not working )on http://haveyounerd.com/2012/10/04/dexter-cupcakes/). Any suggestions?

  8. This is all fixed up now, sorry about that!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags