Need help? Check out our Support site, then


Featured images not...featuring

  1. Hi all,

    So I've been using the structure theme which should show featured images on my main page (and did so perfectly on an old blog I used to manage!) but for some reason it's refusing to show any of them apart from the featured image on my very first post. I've been doing what always worked before (i.e. to make an image show up setting the image I want as the featured image for the post and et the theme options to feature images in the order published rather than by category) but to no avail - any advice?

    The blog I need help with is henshouse1.wordpress.com.

  2. Please provide an active link starting with http:// to the blog wearing the Structure theme.

    The resource links I have are these ones:
    http://wpbtips.wordpress.com/2010/05/01/introduction-to-structure/
    http://wpbtips.wordpress.com/2011/10/21/on-the-recent-featured-image-issues/

    For Structure:
    640×392 pixels if you’re using the option to display the featured image when viewing a single post.
    620×380 pixels if you’re not using that option.
    (620×380 is the size of the homepage top featured image, 640×392 is the size on the single post view; but 620×380 and 640×392 are the same aspect ratio, so the image will show up in the homepage top area in both cases).
    featured images > http://en.support.wordpress.com/featured-images/
    Setting a Featured Image > http://en.support.wordpress.com/featured-images/#setting-a-featured-image

  3. Thanks for the advice! think it's just an issue with that particular theme (if you want to have a look at it search structure in the themes section!) my featured images come up using every other theme so I've just given up and binned it and started using another. Thanks anyway!

  4. You're welcome.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic