Need help? Check out our Support site, then


Formatting got demolished!

  1. I've turned on WordPress to fix invalid XHTML nesting but my formatting still got demolished on any review post previous to July I made got demolished of all HTML formatting and just looks like oatmeal.
    I thought it was my easyembed plugin but it seems that is not the case, I think it has something to do with the header formatting or some other text formatting that got mishandled

    For Reference here's a review back in May containing demolished HTML formatting (with embedded video):
    http://www.firstdropshow.com/review-section-8-prejudice

    For a review with an embedded video showing including correct headers as well:
    http://www.firstdropshow.com/review-hydrophobia-prophecy

    For an interview that I had all the way back in April with an embedded video showing and no headers whatsoever:
    http://www.firstdropshow.com/interview-frederik-schreiber

    PLEASE HELP!

    The blog I need help with is www.firstdropshow.com.

  2. The blog you specified at http://www.firstdropshow.com does not appear to be hosted at WordPress.com.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic