Need help? Check out our Support site, then


Gallery

  1. I cannot see photos when editing. They show up on preview and Published page.

    The blog I need help with is webmaster755.wordpress.com.

  2. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache: http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

  3. If you are referring to the Gallery feature described in this Support doc, you won't see the actual photos when editing. You will see a placeholder instead.

    If you are not referring to the Gallery feature, could you be more specific? TIA

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic