Need help? Check out our Support site, then


Having to resubmit new posts repeatedly

  1. For several months now every time I write a new post and try to post it, it isn't visible on my blog even though I have saved drafts, etc. i am having to go back which, if I have corrected anything, reverts to the previous draft and causes me to have to do the work again. Yesterday I actually had to repeat this process six times before the new post "took". Sometimes only the featured photo appears in my blog with a header reading, "page not available". This is too frustrating, making me rethink doing the blog at all which is sad because I truly love everything else.

    The blog I need help with is tropicalaffair.wordpress.com.

  2. That's very strange. Truth be told we have no idea what's up or down at your end of things. Without knowing every one of your specific computing environment details we cannot create a parallel set up to duplicate any issue you may be experiencing. We can't do that without your specifics.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache: http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies and JavaScript enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12654

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

  3. Sometimes only the featured photo appears in my blog with a header reading, "page not available".

    Featured images must be uploaded into your blog so they are in your Media Library ie. so they are on WordPress.com servers.

  4. Thank you. I will follow your suggestions and get back to you.

  5. Yes all my photos are in the media library. Its the entire blog pist that wont appear. Thanks.

  6. I'll tag this thread for Staff assistance. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

  7. Okay, thank you very much!

  8. You're welcome.

  9. @ dweezer19, I'm sorry to hear you're having this issue. Can you give me a link to one of the posts where these problems occurred? I'd be happy to take a closer look for you.

  10. Hello and thank you. I am in a rush to get to a class this morning but will send you the link as soon as I can. I appreciate the help. Every time I try to post I have to resubmit anywhere from three to six times! It either just isnt there or the featured image shows up and when you click read more the message says page not found. Its really a problem when there are edits because with each bounce back all the changed revert and I have to start over even though I save draft. I did go in and check the cookies and that much appears ok. Thanks again!

  11. Actually it has occurred with every post I have made for the last four months! I jut keep hitting Publish or Update until it goes through. Sigh.

  12. Can you provide a little more information about your computer setup:

    * Your operating system and web browser (including the version number) * Whether you have Javascript enabled * Whether you have third-party cookies enabled

    You can check your computer's details here if you aren't sure: http://supportdetails.com/

    This will help me troubleshoot the problem further. Thanks!

  13. I tried the link above but don't know what email address to send to. Yes, my cookies are enabled as well as Javascript. Thanks

  14. Browser is Firefox 22.0 1366x616. Does this help?

  15. Please tell us exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://supportdetails.com

  16. Oops! We ere typing at the same time. I apologize.

  17. Ok, Im ready to throw in the towel. I just submitted six times for m new post and it never appeared, although notices came to my email that changes had been made and save, although they had not. I cant keep re editing over and over like this. Making me nuts!

  18. @ dweezer19,

    I took a look at your most recent post ("Z....is for Zorba's!") and I see quite a few saved revisions. You can view the past revisions of any post by going to the post editor and looking at the Revisions module: Post Revisions

    It looks from my end like your changes are being saved. It's possible that your browser is caching (saving) old versions of the page, so you aren't seeing the changes in your browser. If this happens again, can you try clearing your browser's cache and cookies and let me know if that resolves the issue?

  19. Ill try that. Thank you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic