Need help? Check out our Support site, then


Help - Blog posts won't show in category page

  1. leejustmybuckingbook
    Member

    Hey all, I'm very new to WP so this might not be as big of a problem as I feel it is but I would be grateful to any who will help me.

    I set up a custom menu and added a category page I created to the menu. I wrote out a post and clicked the box for said category page but when I click on the category page in the menu tab I get this instead of the posts..

    Nothing Found
    Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.

    I get the same response when I click on the category link on the end of my blog post. I followed the steps to create a category page and how to add the post and still it won't work. I've read through multiple support questions hoping to resolve it but I just can't find anything to help me. Again, this is probably something simple I'm missing but I just can't figure it out.

    Thanks in advance,
    Lee

    The blog I need help with is justmybuckingbook.com.

  2. http://justmybuckingbook.com/ is not a free hosted WordPress.com blog. We provide support only for free hosted WordPress.COM blogs being hosted right here on this multiuser blogging platform. You are posting to the wrong support forum.

    WordPress.com and WordPress.org have different log-ins and run different versions of themes with same names. If you don't have a username account at WordPress.ORG click http://wordpress.org/support/ and register one on the top right hand corner of the page that opens, so you can post to the support forums there and receive advice from WordPress.ORG bloggers.

  3. leejustmybuckingbook
    Member

    I'll do that right now, thank you very much @timetheif

  4. You're welcome and best wishes. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic