Need help? Check out our Support site, then


i can't go in "Widgets" :-(

  1. thomaslachetta
    Member

    For about one or two months I can not go in to my widgets. :-(

    Evereytime, when i want to go to my Widgets, I read this text:

    "Goshdarnit! Something has gone wrong with our servers. It’s probably Matt’s fault. We’ve just been notified of the problem. Hopefully this should be fixed ASAP, so kindly reload in a minute and things should be back to normal."

    I want change my sidebar on the right of my blog, but I need to go in my Widgets for it. -.-

    I think the problem is, that I have in my Widgets about 400 files deactivated, and wordpress have problems to load my widgets. I want to delete about 90 % of my Widgets, but I can go there. :-(

    This is my Blog
    https://thomaslachetta.wordpress.com

    Can somebody help me, please?

  2. thomaslachetta
    Member

    Can somybody give me an answer to help me, please?

  3. Not to worry as this thread is tagged for Staff assistance. Please subscribe to the thread and be patient while waiting.

  4. Hi there!

    Thanks for contacting us! I just tried to visit your Widgets page and got the same result. I've asked our developers to take a look. In the meantime, can you answer a few questions for me:

    1. What browser do you use and what version?
    2. Is this happening in all browsers?
    3. What exactly does this mean:

      I have in my Widgets about 400 files deactivated

      Do you have files in a widget? Or about 400 deactivated widgets?

    Thanks in advance! I'll let you know as soon as I hear back.

  5. Hello shawnajroberts :)

    Thank you for answering.

    To your Questions:
    1. What browser do you use and what version?

    My Answer: I usw Firefox, Google Chrome, Opera and IE. Everytime the newest version.

    Is this happening in all browsers?
    My Answer: Yes :(

    What exactly does this mean: "I have in my Widgets about 400 files deactivated"
    My Answer:
    Sorry English isns my native language, but I try it: I have in the Widgets about about 400 or more (maybe 600? or 800?) deactivated/disabled TEXT- and PIC-Buttons. There are many links which goes to directupload[dot]net There I have linked to many animated pictures (gifs). In the last months, I used more and more this links on my widgets. And it goes slowlier and slowlier to came in Widgets. And now .... I cant go in the Widgets. :( My right sidebar was FULL of showing animated pics. Than I have deactivated the about 400 or 600 TEXTlinks- and PICS. But I havent deleted them. Only I have deactivated/disabled this.

    Please can you help me? You can delete ALL deactivated/disabled files in my widgets!!!

    I just want to go to my widgets to create some new pics there. (but just a few, not 600 again ;)

  6. Hi there!

    Our developers took a look and you had 659 inactive widgets. We've removed all of them since this was the cause of the load problem.

    In the future, you don't want to overload on Widgets, active or inactive. Too many widgets on your site itself, and your readers will see load issues when they visit. And too many inactive widgets and.. well, you've seen the result. :)

    Your Widgets page is loading normally now:

    https://thomaslachetta.wordpress.com/wp-admin/widgets.php

    Let me know if you have any questions about widget-usage.

  7. thomaslachetta
    Member

    BIG THANK YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BIG BIG BIG THANK YOU Shawna J. Roberts !!!!!!!!!!!!!!!
    And thank you to the developers, too. :)

    It works :)

    659 inactive Widgets? °_°

    OMG !!! :D

    Sorry :-/

    Greets from germany,
    Thomas Lachetta x)

  8. I'm happy to help! :)

    Let me know if I can help with anything else.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic