Need help? Check out our Support site, then


I need help getting my information back, can you help me?

  1. Hello,
    when I changed my url for my site, although i can see all the information, when I click on the links they do not work. So I tried to export the information and import it back on to the site and it seems like that isn't working either. Is there anyway i can gain access to the information on my site without having to do all the information over? This was for the Harriette Person's Memorial Site.

    The blog I need help with is nicolasaw87.wordpress.com.

  2. when I changed my url for my site...

    How did you change the URL?

    This was for the Harriette Person's Memorial Site.

    We'd need a link to the site, starting with http://

  3. I changed it by going into the menu to change it and i selected to get rid of the old site's url, and i replaced it with the new one.

    I can see the imformation but when i click on my links they dont work

  4. I realized I have to change the name on each link, to match the link on my website

  5. This is a bit odd to me if you used the "Change Blog Address" feature or even by exporting/importing. As far as I know the old site's URLs should have been updated with the new site's corresponding URL's.

    I'm going to tag this for Staff assistance. Please subscribe to the thread if you haven't yet, so you'll see their response. Since threads marked for staff assistance are usually attended to on the basis of oldest first, please do not bump this thread unless you have additional information to give them.

  6. I can see the imformation but when i click on my links they dont work

    What links are you trying to click on?

    Otherwise please try clearing out your browser cache.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic