Need help? Check out our Support site, then


I'm confused and have problems (blog related).

  1. I have two blogs.
    blog.corinbishop.com & commercialphotography.ie
    I can only remember setting up a wordpress account for blog.corinbishop.com but it appears the only blog appearing on my account is commercialphotography.ie
    My jetpack stats on blog.corinbishop.com was working fine until recently but now jetpack isn't working at all.
    I just don't know what account blog.corinbishop.com is connected so I can try to fix it.
    I'm confused. I don't know how to find my account on wordpress.com that is linked to blog.corinbishop.com
    help!

    The blog I need help with is blog.corinbishop.com.

  2. The blog you specified at blog.corinbishop.com does not appear to be hosted at WordPress.com.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. Hi there, it looks like both commercialphotography.ie and blog.corinbishop.com are connected to your corinbishop account on WordPress.com.

    My jetpack stats on blog.corinbishop.com was working fine until recently but now jetpack isn't working at all.

    Here are some basic troubleshooting tips:

    http://jetpack.me/troubleshooting/troubleshooting-tips/

    Let us know how it goes, and if you need further help, just give us a holler back.

  4. I've gone through all the trouble shooting tips and nothings worked. I did a debug on the jetpack page (still doesn't show settings or stats, just shows the learn more options).

    CLIENT_ID:
    BLOG_TOKEN:
    MASTER_USER:
    CERT:
    TIME_DIFF:
    VERSION: 1.9.2:1352288847
    OLD_VERSION: 1.9.2:1352288847
    PUBLIC:
    USER_ID: 2
    USER_TOKEN: [this user has no token]
    PHP_VERSION: 5.2.17
    WORDPRESS_VERSION: 3.4.2

  5. Jetpack recently issued version 2.0 - could you please try installing that version on both sites and let me know if you're able to connect and get Jetpack running?

    If you're not, would you please try deactivating all other plugins and see if you're able to connect? If you are, try reactivating each plugin one-by-one, testing Jetpack in between each to see what other plugin might be conflicting.

  6. Hiya,
    I'm on version 2.0 and I've also tried deactivating all other plugins and still unable to connect. I've tried running a jetpack compatibility test but don't want to post the log here. I don't understand the logs so not much use to me! Can I send them somewhere?
    cheers
    cb

  7. To start off, could you please take a screenshot of the error message you see when you try to connect?

    Here's a guide on how to make a screenshot, if you're not sure: http://en.support.wordpress.com/make-a-screenshot/

    You can upload the screenshot in your Media Library and then post a link so I can see it.

    Thanks.

  8. I don't see any error message. This is part of what is confusing. I've always had jetpack running. It suddenly stopped and the jetpack stats option no longer appears in the dashboard. When I click on the Jetpack option I just see a page full of 'learn more' buttons. It doesn't say it's connected/unconnected. Just nothing. Screen shot of Jetpack menu and jetpack page attached. When I go Plugins>Jetpack>Settings it just brings me back to the Jetpack Learn More Page.

    http://blog.corinbishop.com/wp-content/uploads/2012/11/jet1.jpg
    http://blog.corinbishop.com/wp-content/uploads/2012/11/jet2.jpg

  9. Hi - thanks for the screenshots.

    Could you please try uninstalling Jetpack completely, deleting it from your server, re-uploading and re-activating? Let me know if that allows you to see the WordPress.com connection option.

    If that doesn't work, could you try activating Twenty Eleven or Twenty Twelve (one of the default WordPress themes) and see if the connection option reappears? Some themes conflict with the connection mechanism so doing this would rule out a theme issue. (Please note that you may need to reset some theme-specific settings such as widgets, so it's a good idea to make a note of them first.)

    Please let me know how it goes.

  10. Hi Kathryn,

    That worked:
    I installed JP. Made sure all files were deleted.
    Activated the 2011 theme and then installed JP while 2011 was still active.
    I got the connect screen ok.
    Connected ok
    reactivated my theme.
    stats still there
    I just have a few days of missing stats but I think I can live with that!
    Thanks a million!

  11. Glad you've gotten it back up and running. Unfortunately there's no way to get back the stats for the days where Jetpack wasn't connected - sorry about that.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic