Need help? Check out our Support site, then


Images are missing!

  1. Some images in my blog are missing! Apparently, just this post got the problem:
    http://pdfmc.wordpress.com/2012/06/17/6o-dia-mae-do-rio-belem/

    Other posts seems to be fine!

    Why the images are missing?
    Blog url: http://pdfmc.wordpress.com/

  2. (1) Are these missing images found in your Media Library ie. did you upload them from your computer onto WordPress.com servers? Or are they hosted on another site?

    (2) Are you trying to edit posts or pages and/or upload images into a post on the WordPress.com home page? http://wordpress.com/#!/post/ Or are you working on the dashboard of your own blog?

    (3) If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html
    a. Have you tried clearing your browser cache and cookies ? http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    b. Have you tried updating the browser to the latest stable version? http://browsehappy.com/

    (3) For details about the options for uploading images see:
    http://wpbtips.wordpress.com/2009/04/26/images-the-three-link-options/

    (4) For troubleshooting images tips see > http://en.support.wordpress.com/images/troubleshooting-images/

  3. I did uploaded the images to WordPress servers, all of them. Just some are missing. I work on the dashboard. The problem is not the browsers, I've tried many different browsers in different computers.

  4. Are the images that are missing in your Media Library now?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic